De online aanmelding zal op je smartphone niet optimaal werken. Online aanmelden doe je best vanop een desktop computer.
The online preregistration is not mobile friendly yet. Please register on a desktop computer.

Een nieuwe aanmelding starten

Bedankt om te kiezen voor de Universiteit Antwerpen.  Via deze online aanmelding voer je de opleiding van je keuze en je persoonsgegevens in om je effectieve inschrijving vlotter te laten verlopen. Opgelet, de online aanmelding is nog maar de eerste stap van je inschrijving! Als je je aangemeld hebt, brengen we je ook tijdig op de hoogte van de verdere inschrijvingsprocedure. Door de COVID-19 maatregelen passen we deze procedure nog aan en zal je je deze zomer vanop afstand kunnen inschrijven

Meld je hieronder als nieuwe gebruiker. Opgelet, je kan slechts één aanmelding invullen per e-mailadres.
Deze aanmelding kan niet gebruikt worden om vooraf een toelating tot inschrijven te bekomen (bijvoorbeeld in het geval van een buitenlands diploma).  Bekijk in dat geval de pagina "Ik wil me inschrijven voor..." om na te gaan of er een extra procedure op jouw situatie van toepassing is.

 
Aanmelden voor academiejaar *
E-mail *    
Wachtwoord *  
Het wachtwoord moet aan volgende vereisten voldoen:
  • Minstens één letter
  • Minstens één hoofdletter
  • Minstens één cijfer
  • Minstens 8 karakters lang
   
Wachtwoord controle *    
   
 
Vul hier de cijfers in die links naast het vak staan

   
 
 
Klik hier om een bestaande aanmelding te openen.
 
Wachtwoord vergeten?
Disclaimer

De Onderwijsadministratie van de Universiteit Antwerpen (Lange St Annastraat 7, 2000 Antwerpen; www.uantwerpen.be/helpdesk-inschrijvingen) verzamelt deze persoonsgegevens als voorbereiding op de eigenlijke inschrijving aan de Universiteit Antwerpen.  In geen geval zullen de gegevens van de online aanmelding worden doorgegeven aan derden.  Indien u uw persoonsgegevens wil inzien, beperken, wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op het hierboven vermelde adres.
Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer .